Concert pascal
MOPAN Suceava

”Cu privire la declaratiile publice din presă referitoare la dezinfectantul Aldezin, producatorul sau, compania Pasteur Filiala Filipesti, face urmatoarele precizari:

Aldezin este un dezinfectant profesional concentrat pe baza de glutaraldehida cu actiune bactericida, virulicida si fungicida avizat pentru utilizare in domeniul veterinar (categoria TP3) si in industria alimentara si de preparare a furajelor (categoria TP4). Este recomandat pentru dezinfectarea suprafetelor,  utilajelor, adaposturilor, abatoarelor, pietelor agroalimentare si a recipientelor destinate transportului si depozitarii produselor alimentare.

Pana in 2016, Aldezin a fost avizat pentru utilizare in categoria  TP2 – spatii publice, unitati sanitare, laboratoare si mijloace de transport. Certificarea nu a fost reinnoita pentru aceasta categorie, compania alegand sa se concentreze exclusiv pe domeniul veterinar. Pe fondul deficitului de dezinfectanti din Romania in aceasta perioada, compania a decis solicitarea reavizarii Aldezin pentru utilizare TP2 (dezinfectarea suprafetelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului, in afara domeniului medical). Produsul a fost  testat si confirmat de un laborator international independent, acreditat de catre autoritatile competente, ca fiind eficient, in formularea adecvata, impotriva Coronavirusurilor umane cunoscute. Majoritatea Coronavirusurilor se regasesc abundent si in lumea animala.

In prezent, Aldezin este comercializat pentru categoriile de utilizare TP3 si TP4 descrise mai sus, cu respectarea tuturor normativelor in vigoare si insotit de toate specificatiile si documentatiile tehnice prevazute de lege. Aldezin trebuie sa fie folosit in conformitate cu indicatiile de utilizare, concentratiile si masurile de protectie solicitate. Majoritatea produselor dezinfectante, atat casnice, cat si profesionale, inclusiv Aldezin si hipocloritul de sodiu, sunt produse chimice cu potential toxic si iritativ, daca nu sunt utilizate respectand masurile de siguranta si protectie adecvate.

Pasteur Filiala Filipesti isi manifesta increderea ca poate fi de folos autoritatilor si publicului in limitarea raspandirii Covid-19, cu buna credinta si in totala transparenta”.

Precizări de la producătorul dezinfectantului Aldezin după apariția unor declarații cum că ar fi toxic, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava