Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlați parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere.

Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante și apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităților UEFA, orașului gazdă și federației gazdă.

În privința optimii de finală ce se va desfășura pe 28 iunie, FRF a achiziționat bilete de categoria I pentru toți reprezentanții membrilor afiliați. Aceștia formează în fapt Federația Română de Fotbal, iar administrația FRF doar le-a facilitat prezența la un eveniment considerat de importanță națională și care nu se va repeta în viitorul apropiat. Așadar, este firească prezența în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeași zonă în care s-au cumpărat bilete și pentru foștii mari fotbaliști. De menționat că tot în data de 28 iunie va avea loc și Adunarea Generală a FRF.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava