MOPAN Suceava

În urma apariției unor articole de presă și postări pe rețelele de socializare referitoare la presupuse imobile, utilaje și autovehicule deținute de domnul Mircea Caunei, angajat al Ocolului Silvic Marginea din cadrul Direcției Silvice Suceava, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva face următoarele precizări:

În urma verificărilor efectuate de Direcția Silvică Suceava a rezultat că cele cinci imobile prezentate pe rețelele de socializare și preluate în articole de către mai multe publicații, aceste imobile aparțin unor persoane fizice din București, Rădăuți și comunele Marginea și Sucevița, și nu sunt proprietatea domnului Mircea Caunei, angajat al Ocolului Silvic Marginea din cadrul Direcției Silvice Suceava.

Din cele trei tractoare articulate forestiere (TAF) prezentate în imagini, unul aparține Formației de exploatare din cadrul Ocolului Silvic Marginea și alte două sunt în proprietatea unei societăți comerciale care efectuează lucrări legale și autorizate de exploatare a masei lemnoase. Acestea nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.

Autoturismul de teren de culoare neagră prezentat în imagini aparține unei societăți comerciale din comunea Marginea, județul Suceava, și nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.
De asemenea, camionul cu numărul de înmatriculare SV-67-SFI aparține unei persoane fizice din comuna Marginea, județul Suceava, și nici acesta nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva condamnă campania de denigrare a domnului Mircea Caunei de către persoane sancționate anterior de către acesta în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conform prevederilor legale.

Ne exprimăm regretul că presa preia postările denigratoare la adresa unui angajat al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva fără o verificare a acestor acuzații grave, cauzând prejudicii de imagine persoanei acuzate și instituției.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și oferă jurnaliștilor și publicului toate informațiile de interes public referitoare la administrarea pădurilor proprietatea publică a statului și activitatea instituției.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava