MOPAN Suceava

Referitor la informațiile apãrute în presã cu privire la eventuala înghețare a anului școlar, Ministerul Educației și Cercetãrii face urmãtoarele precizãri:

Informația privind eventuala înghețare a anului școlar 2019-2020 din cauza declarãrii stãrii de urgențã este una eronatã!

„Indiferent de situația în care ne aflãm, îndemn pãrinții, cadrele didactice, elevii și studenții sã se informeze numai din surse oficiale și sã nu ia în seamã fake news-urile care au invadat spațiul online. Totodatã, trebuie sã dãm dovadã de calm și de responsabilitate și vã asigur cã mãsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețãrii anului școlar!
Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar. Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vã asigur cã în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetãrii lucreazã la o serie de mãsuri clase și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdatã, trebuie sã fim responsabili, sã arãtãm solidaritate și sã continuãm învãțarea de acasã”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetãrii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava