• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a luat act de demisia din funcţie a primarului comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, înainte de termen. El a emis luni, 16 martie, Ordinul de încetare a mandatului, după ce vineri, 13 martie, Vasile Viorel Melen şi-a depus demisia în Consiliul Local Brodina. Astăzi, secretarul comunei Brodina a înaintat Prefecturii referatul cu privire la această situaţie, copia după demisia depusă de Viorel Melen şi o copie după procesul-verbal al şedinţei în care s-a luat act de decizia primarului. Atribuţiile acestuia au fost preluate de viceprimarul Vasile Uhliuc. Guvernul urmează să stabilească o dată pentru alegerile pentru funcţia de primar al comunei Brodina. Vasile Melen este cercetat în stare de libertate de procurorii DNA Suceava pentru conflict de interese, abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu.În acelaşi dosar, prefectul Sinescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, conflict de interese, uzurparea funcţiei şi uz de fals.

Prefectul a emis ordinul de încetare a mandatului primarului comunei Brodina, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava