Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a analizat, astăzi, stadiul pregătirilor din județ pentru sezonul rece. Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că referitor la pregătirile pentru viitorul sezon rece, în urma discuțiilor cu reprezentanții Secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc și ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, s-au conturat o serie de măsuri operative, care au fost deja luate, însă au fost puse în discuție și alte nevoi care trebuie acoperite și  totodată s-au identificat modalități pentru a fi duse la îndeplinire.

„Luând în considerare particularitățile sezonului rece, prefectul județului a cerut Direcției de Sănătate Publică Suceava să procedeze, în regim de urgență, la solicitarea către medicii de familie a unei situații cu gravidele aflate în ultimul trimestru de sarcină și a persoanelor care necesită dializă. Totodată s-a subliniat necesitatea întocmirii unei situații cu persoanele dializate, însoțite de programarea ședințelor de dializă către centrele specifice”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava. De asemenea, prefectul a solicitat primăriilor identificarea persoanelor vârstnice, cu boli cronice, izolate și singure în locuințe pentru a li se putea furniza ajutor în caz de nevoie.

Moldovan a mai spus că D.S.P. Suceava va lua și măsuri de pregătire în spitale pentru hipotermici, acestea trebuind să respecte regulile sanitare specifice pandemiei COVID-19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava