MOPAN Suceava

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a transmis un mesaj sucevenilor în actualul context în care Suceava și alte opt localități limitrofe au intrat în carantină totală. „În fiecare moment trebuie să consolidăm zidul împotriva COVID-19. Suntem alături de voi, suceveni. Ne protejăm acum, pentru a depăși aceste momente, împreună, printr-un efort comun.

Carantina ne protejează pe fiecare dintre noi, nu doar restul României”, a spus Alexandru Moldovan. El a adăugat că această măsură era necesară pentru ajută să se acționeze concentrat în Suceava. „Putem identifica persoanele care au contactat acest virus, putem limita răspândirea lui și elimina efectele din localitățile noastre. Situația de la Suceava trebuie să-i facă pe toți să conștientizeze seriozitatea situației. Vom depăși această provocare! Dar este nevoie de fiecare dintre noi pentru ca timpul în care reușim să trecem peste aceste încercări să fie cel mai scurt posibil.

Rămâneți acasă! Aveți grijă de voi, de părinții și bunicii voștri! Protejați-vă și informați-vă doar din surse oficiale!

Această pandemie trebuie să reprezinte doar un moment în timp și nu o cicatrice a unei răni adânci”, a mai declarat Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava