Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului, Constantin Harasim, a solicitat Primăriei Suceava să interzică în totalitate fumatul în bazar. La sediul Prefecturii Suceava a avut loc astăzi o şedinţă de analiză cu privire la măsurile ce pot fi întreprinse pentru creşterea securităţii la incendiu în Complexul Comercial Bazar Suceava, ce aparţine Primăriei Municipiului Suceava. Prefectul Constantin Harasim a subliniat că această analiză s-a impus a fi făcută ca urmare a unui incendiu produs în ziua de duminică, 19 aprilie 2015, la ora 13.30 în incinta halei mari din bazarul Sucevei, care putea conduce la declanşarea unui incendiu de proporţii în acest complex comercial.
La întâlnire au participat reprezentanţi ai ISU Suceava, Primăriei Municipiului Suceava, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Suceava, Poliţia Locală, Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Comisariatului Judeţean al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor.
Constiant Harasim a arătat că în cadrul şedinţei au fost analizaţi factorii de risc şi neconformităţile existente în activitatea Complexul Comercial Bazar. „S-a stabilit ca ISU Suceava şi Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu să efectueze controale specifice în vederea stabilirii măsurilor ce se impun pentru respectarea legilor în vigoare. Totodată s-a solicitat Primăriei Municipiului Suceava să dispună măsuri privind interdicţia fumatului si controlul respectării acesteia în incinta Complexul Comercial Bazar Suceava”, a spus Harasim. El a subliniat că toate aceste măsuri sunt dispuse în vederea asigurării protecţiei atât al agenţilor economici privaţi care îşi desfăşoară activitatea în bazar, cât şi a consumatorilor.

Prefectul cere Primăriei Suceava să interzică total fumatul în bazar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava