Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Iulian Cimpoeșu a transmis de la Fundu Moldovei acolo unde a participat la întâlnirea ministrului dezvoltării, Cseke Attila cu primarii de municipii și orașe din județ, că județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea Guvernului, iar acest lucru se va reflecta în curând în investițiile din județul nostru.

”Am participat, la Fundu Moldovei, alături de ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, dl. Attila Cseke, de președintele Consiliului Județean Suceava, dl. Gheorghe Flutur, de parlamentari suceveni, la o întâlnire de lucru cu primarii municipiilor și orașelor din județul Suceava (cadru restrâns impus de pandemie), cuvintele de ordine fiind INVESTIȚII, DEZVOLTARE.

Să nu uităm că pe lângă posibilitatea accesării de fonduri europene (inclusiv sau mai ales prin Planul Național de Redresare și Reziliență), Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR a alocat în acest an la capitolul „Investiții”, cea mai mare sumă din istoria României: peste 61 miliarde lei, însemnând circa 5,5 % din PIB.

Județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea Guvernului României, iar acest lucru se va reflecta în curând în investițiile din județul nostru”, a  declarat Cimpoeșu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava