MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan și directorul în cadrul Cancelariei Prefectului, Emilian Țehaniuc, au participat astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava la ceremonialul de trecere în corpul ofițerilor a șase subofițeri, ca urmare a promovării concursurilor specifice. În cadrul aceleiași activități, inspectorul șef, colonelul Costică Ghiață, a acordat prefectului județului „Medalia de onoare” a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, distincția fiind oferită în semn de recunoaștere a sprijinului acordat și a bunei colaborări cu instituția pompierilor militari.

”Am participat cu emoție la această festivitate, punct de inflexiune în cariera celor șase cadre militare din structura pompierilor. A fost un nou prilej sa reafirm respectul și aprecierea mea pentru întreaga activitate a pompierilor suceveni. Am fost astăzi în mijlocul unui colectiv tânăr, dar pregătit să facă față cu succes tuturor provocărilor cu care se va confrunta în viitor!”, a declarat Moldovan.

Prefectul de Suceava a primit "Medalia de onoare" a Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Bucovina", 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava