MOPAN Suceava

În contextul creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronarivus din județ, Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat intensificarea acțiunilor de verificare a respectării măsurilor dispuse, în context Covid-19, la obiectivele, care prin profilul de activitate, generează un aflux sporit de persoane și implicit riscul nerespectării măsurilor de distanțare socială și cu privire la măsurile de protecție individuală.

De asemenea, tinând cont de particularitățile acestei perioade, inclusiv din perspectiva temperaturilor meteo scăzute, care vor determina modificări comportamentale la nivelul mobilității urbane și a activităților de socializare, prefectul județului Suceava a solicitat ședințe operative cu specialiștii D.S.P. Suceava și structurile MAI, în mod periodic, în care să se stabilească măsuri suplimentare în cadrul planului de acțiune și control. El a mai cerut și intensificarea misiunilor de verificare a purtării măștii de protecție în mijloacele de transport în comun.

Prefectul județului Suceava face un nou apel la suceveni, rugându-i să conștientizeze faptul că epidemia este la cea mai mare intensitate de la debutul său la nivel național și implicit, la nivelul județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava