Social democratul Brăduț Avreămia, primar al comunei sucevene Forăști, a rămas fără funcție, iar atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimar. Prefectul Constantin Harasim a semnat, vineri, ordinul nr. 491 privind încetarea mandatului primarului Brăduț Avrămia, pentru încălcarea regimului juridic al conflictelor de interse.

Existența conflictului de interese a fost constatată de inspectorii de integritate și confirmată definitiv de instanță. În 2014, Agenţia Naţională de Integritate anunța că, în exercitarea mandatului de primar, Brăduţ Avrămia, a emis, încheiat şi semnat acte administrative şi juridice în baza cărora Primăria Forăşti i-a vîndut soţiei sale un teren în suprafaţă de 811 metri pătraţi, aflat în proprietatea privată a comunei.

Prefectul Harasim a spus că a trimis ordinul 491 la Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Afacerilor Interne, ANI, Consiliul Local și Primăria Forăști, dar și lui Brăduț Avrămia. El a apreciat că scrutinul pentru alegerea unui nou primar la Forăști va fi organizat în februarie sau martie 2017.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava