Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 23.06.2021 – 15.10.2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor  Suceava  s-au susținut doar parțial examinări la proba practică, la toate categoriile, din cauza numărului insuficient de examinatori. Din acest motiv, s-au înregistrat zilnic candidați care au fost reprogramați, unii dintre aceștia aflându-se în situația de a le expira termenul de valabilitate al dosarului. Mai mult decât atât, intervalul de timp la care s-a ajuns între examinarea teoretică și cea practică a ajuns la 6 luni, respectiv luna mai 2022.

În acest context, a fost adoptată decizia de a se organiza o sesiune suplimentară de examinare la proba practică. Prin Ordin al Prefectului județului emis în data de 10 noiembrie 2021, candidații care nu au putut susține proba practică de traseu în perioada  23.06.2021 – 15.10.2021 pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, D și E, au fost reprogramați pentru data de 13 noiembrie 2021.

Prefectul detensionează situația la Serviciul de Permise Auto Suceava. Ordonă sesiune suplimentară de examinare la proba practică pe 13 noiembrie, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava