Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu şi primarul comunei Brodina, Vasile Melen, vor fi cercetaţi în stare de libertate. Decizia a fost luată sâmbătă seara de Tribunalul Suceava, care a respins astfel cererea de arestare preventivă pe 30 de zile formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Pentru cei doi, Tribunalul Suceava a dispus măsura controlului judiciar, decizie care a fost contestată de prefectul Sinescu.

Trebuie spus că atât prefectul Florin Sinescu, cât şi primarul din Brodina pot să-şi exercite în continuare atribuţiile de serviciu, condiţii în care cei doi se pot prezenta de luni la serviciu, fără însă a putea legătura cu martorii din dosarul în care sunt anchetaţi.

Reamintim că prefectul judeţului Suceava a fost reţinut vineri pentru 24 de ore. Florin Sinescu a fost reţinut vineri după amiaz după ce încă de dimineaţa procurorii DNA au efectuat percheziţii atât la domiciliul său, cât şi la biroul în care îşi desfăşoară activitatea la Prefectura Suceava. După terminarea percheziţiilor, Sinescu a fost dus la audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Suceava, iar ulterior s-a luat măsura reţinerii sale pentru o perioadă de 24 de ore. Florin Sinescu este acuzat de cinci infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, o infracţiune de conflict de interese, o infracţiune de uzurparea funcţiei şi o infracţiune de uz de fals. Tot pentru 24 de ore a fost reţinut şi primarul din Brodina, Vasile Melen, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite,  complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite şi conflict de interese.

Prefectul Florin Sinescu şi primarul din Brodina vor fi cercetaţi în stare de libertate, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava