• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu şi primarul comunei Brodina, Vasile Melen, vor fi cercetaţi în stare de libertate. Decizia a fost luată sâmbătă seara de Tribunalul Suceava, care a respins astfel cererea de arestare preventivă pe 30 de zile formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Pentru cei doi, Tribunalul Suceava a dispus măsura controlului judiciar, decizie care a fost contestată de prefectul Sinescu.

Trebuie spus că atât prefectul Florin Sinescu, cât şi primarul din Brodina pot să-şi exercite în continuare atribuţiile de serviciu, condiţii în care cei doi se pot prezenta de luni la serviciu, fără însă a putea legătura cu martorii din dosarul în care sunt anchetaţi.

Reamintim că prefectul judeţului Suceava a fost reţinut vineri pentru 24 de ore. Florin Sinescu a fost reţinut vineri după amiaz după ce încă de dimineaţa procurorii DNA au efectuat percheziţii atât la domiciliul său, cât şi la biroul în care îşi desfăşoară activitatea la Prefectura Suceava. După terminarea percheziţiilor, Sinescu a fost dus la audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Suceava, iar ulterior s-a luat măsura reţinerii sale pentru o perioadă de 24 de ore. Florin Sinescu este acuzat de cinci infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, o infracţiune de conflict de interese, o infracţiune de uzurparea funcţiei şi o infracţiune de uz de fals. Tot pentru 24 de ore a fost reţinut şi primarul din Brodina, Vasile Melen, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite,  complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite şi conflict de interese.

Prefectul Florin Sinescu şi primarul din Brodina vor fi cercetaţi în stare de libertate, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava