• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a anunţat că începând de marţi, de la ora 19:00, cei 73 de mineri aflaţi în mina de la Sectorul de exploatare a uraniului Botușanu, entitate aparținătoare a SC Compania Națională a Uraniului SA București–Sucursala Suceava au încheiat greva şi au ieşit la suprafaţă. Constantin Harasim a precizat că directorul Sucursalei Suceava a SC Compania Națională a Uraniului SA București a informat Prefectura că minerii nu se mai consideră în grevă şi sunt în aşteptarea deciziilor ce se vor adopta, în urma discuţiilor ce vor avea loc în cursul zilei de miercuri la sediul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri. „Structurile MAI de la nivel județean monitorizează şi gestionează în continuare acest eveniment, în conformitate cu atribuțiile legale. Menționăm că au fost informate conducerile Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri”, a declarat Constantin Harasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava