• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În contextul sărbătoririi Zilei Drapelului Național, pe 26 iunie, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a solicitat primăriilor, printr-o adresă, să verifice dacă drapelele arborate la sediile instituțiilor se prezintă în stare bună și dacă dispunerea, ordinea și intensitatea culorilor acestora sînt conform legislației în vigoare. Potrivit adresei, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale trebuie să verifice dacă drapelul României arborat la sediul instituției are formă dreptunghiulară și o lățime egală cu două treimi din lungimea acestuia. Lăţimea fiecărei fâşii de culoare trebuie să fie o treime din aceeaşi lungime. De asemenea, trebuie avut în vedere că dispunerea culorilor se face, începînd de la lance, în următoarea ordine, care se citește de la stînga la dreapta: albastru-cobalt, galben- crom, şi roşu-vermion. În cazul în care culorile sînt aranjate în succesiune verticală, albastrul se poziţionează sus, urmat de galben şi roşu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava