MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a solicitat structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne să intensifice acțiunile în context Covid-19 pentru a preveni răspândirea acestui virus. Iulian Cipoeșu a ținut să reamintească sucevenilor de Hotărârea Guvernului României nr. 531 din 10 mai 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 mai 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată și completată prin Hotărârea Guvernului României nr. 550 din 14.05.2021.

Cimpoeșu a spus că potrivit hotărârilor menționate anterior, România a intrat în data de 15 mai în prima etapă de relaxare. Prefectul județului Suceava a subliniat faptul că rămân în continuare valabile unele măsuri, printre care interzicerea desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private; interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, etc.) în spații închise/ deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente. El a mai spus că îÎn interiorul localităților se interzic circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri și nu este permisă activitatea în cluburi și discoteci.

„În data de 14 mai 2021 Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 29 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextual evoluției pandemiei de COVID-19. Totuși, Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență va intra în vigoare prin adoptarea unei hotărâri de Guvern conform prevederilor legale”, a mai precizat Cimpoeșu. Nu în ultimul rând, el a declarat că în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a solicitat structurilor județene subordonate Ministerului de Interne să intensifice activitățile în context COVID-19. „Vaccinarea este soluția pentru ieșirea din pandemie, de țintele de vaccinare depinzând introducerea următoarelor etape de relaxare”, a încheiat prefectul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava