MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a efectuat, astăzi, o vizită de lucru pe șantierul şoselei de centură a municipiului Suceava, împreună cu reprezentantul DRDP Iași. Mirela Adomnicăi a precizat că pe șoseaua de centură a Sucevei se realizau lucrări lucrările posibile în condițiile meteo nefavorabile din această perioadă.

„Constructorul continuă lucrările la Șoseaua de Centură a Sucevei, iar întrucât acum pe șantier s-a alocat încă un utilaj de foraj, s-a mărit ritmul, în medie fiind executate  150 de foraje zilnic.

În prezent, se lucrează la zidul de sprijin pentru care stadiul fizic  este în proporție de  78%,  din lucrări,  la parcarea de pe DN2 s-au realizat s-au realizat 80% din lucrările de terasamente și se lucrează la structură de rezistență a clădirii pentru spațiile de serviciu. A fost realizată 90% construcția clădirii din parcarea de la km 8+800 și se lucrează în prezent la instalațiile aferente”, a declarat prefectul județului. Mirela Adomnicăi a precizat că în momentul de față pentru lucrările la Șoseaua de Centură a Sucevei nu există nici o plată restantă, în prezent fiind în curs de certificare  lucrări executate în valoare de 8,7 milioane lei, fără TVA.

Mirela Adomnicăi a declarat că în ceea ce priveşte procedura de desemnare a consultantului care să supervizeze desfășurarea lucrărilor, aceasta a fost  demarată în anul 2018, dar nu s-au depus oferte  până în 2019. „Contractul a fost încheiat cu  societatea ieșeană ECOMARY, la data  de 22 mai 2019, pentru o perioadă de 93 de luni, din care 84 de luni reprezintă perioada de garanție a lucrărilor

La obiectivul ruta ocolitoare a Sucevei s-a păstrat termenul de 9 luni ca perioadă de execuție a lucrărilor, 17 septembrie 2019 fiind termenul de finalizare a lucrărilor asumat de constructor”, a încheiat Mirela Adomnicăi.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava