Comenzi MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că pe DN 18 și centura Sucevei se lucrează în ritm accelerat. Mirela Adomnicăi a spus că pe DN 18 se circulă deja pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Loturile 3 și 4, restricții de circulație fiind doar la nivelul celor trei poduri la care se lucrează.
De asemenea, managerul de proiect de la  firma care execută lucrările de modernizare pe  DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, a declarat că la Lotul 4 s-a definitivat așternerea stratului de legătură (binder), iar în prezent s-a început cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.
„Deși  condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuția lucrărilor, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în  scopul respectării termenului contractual de finalizare -31 august 2019”, a mai declarat Mirela Adomnicăi. În ce privește tronsonul Șesuri-Cârlibaba ea a spus că acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.
De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul, SC Autotehnorom, va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019.
Prefectul județului a mai declarat că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, mai multe utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo.
„Totodată,  au fost aduse   pe șantierul Variantei Ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat și a fost instalată a doua  stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale”, a mai spus Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava