Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile sucevene se folosesc de un veteran de război de 99 de ani care s-a vaccinat pentru a-i încuraja și pe alții. Este vorba de Ambrosie Plopan din Reuseni, comuna Udești, care s-a vaccinat la centrul amenajat la Căminul Cultural din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia. Promovarea evenimentului a făcut-o prefectul Iulian Cimpoeșu. Iată postarea făcută de prefect pe pagina sa de socializare.

”M-am vaccinat ca să nu mai sufere nimeni de boala asta, să fie totul ca înainte. Vaccinul e pentru binele oamenilor, toată lumea trebuie să se vaccineze. Țara ne cheamă la vaccinare, cheltuiește bani pentru asta, că vaccinul nu e degeaba, țara plătește pentru el, pentru binele oamenilor. Și dacă țara ne cheamă, să vină toată lumea să se vaccineze. Este o datorie a noastră”.

Înțeleptele vorbe îi aparțin unui veteran de război, care a văzut și a trăit multe în cei 99 de ani de viață. Ambrosie Plopan locuiește în Reuseni, comuna Udești, și este și veteranul de vârstă care s-a vaccinat în centrul de vaccinare amenajat la Căminul Cultural din localitatea Sfântu Ilie (comuna Șcheia). A luptat în al doilea război mondial pe fronturi din România, Ungaria și fosta Cehoslovacie și a fost rănit de 2 ori. Un adevărat exemplu de responsabilitate căruia sper să-i dea curs cât mai mulți dintre cetățenii județului Suceava, chiar din zilele următoare!”, a postat prefectul.

Nu uitați, vaccinarea înseamnă relaxare, revenire la viața de dinainte de pandemie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava