Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul prelungirii stării de alertă, astăzi, 16 iulie, prefectul județului Suceava și directorul executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, domnul Dinu Sădean, au efectuat o deplasare în zona Rădăuți- Sucevița la Spitalul de Îngrijiri Paliative Sf. Luca Sucevița, Căminul pentru Persoane Vârstnice Rădăuți și Spitalul Municipal Rădăuți, având ca obiectiv verificarea modului de respectare a măsurilor de protectie și prevenire a răspândirii SARS- CoV 2.
În teren au fost verificate existența echipamentelor de protecție pentru personal, asigurarea circuitelor epidemiologice, fiind discutate punctual, cu managerii unităților socio-medicale, aspectele privind eventualele riscuri identificate și măsurile de eliminare adoptate pentru a preveni răspândirea infecțiilor provocate de noul coronavirus SARS- CoV2.
Datele înscrise în prezentul comunicat sunt preluate din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

Prefectul și șeful DSP Suceava în controale la cămine de bătrâni și la spitalul din Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava