Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a cerut Ministerului Sănătăţii „demiterea imediată” directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, Daniel Martiniuc, după ce echipa de handbal CS Universitatea a pierdut la „masa verde” meciul cu Dinamo Bucureşti din cauză că ambulanţa nu a fost prezenţă la sala Liceului cu Program Sportiv. Sinescu a declarat că joi dimineaţă a avut discuţii cu cele două părţi cu documentele pe masă ajungând la concluzia că problema s-a datorat unei greşeli de management din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

El a arătat că între Clubul Sportiv Universitatea şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă există un contract ferm de prestări servicii şi că mai mult în data de 8 septembrie Clubul a solicitat Serviciului Judeţean de Ambulanţă printr-o adresă să pună la dispoziţie o ambulanţă pentru meciul din 17 septembrie. „Am constatat că există un contract care este în vigoare şi care prevede foarte clar care sunt condiţiile de asigurare a acestui serviciu, obligaţiile celor două părţi. Totodată a existat o notificare foarte clară care a fost înaintată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava din 8 septembrie legată de acest meci care urma să se desfăşoare în 17 septembrie în acea adresă fiind precizat atât locul cât şi ora la care să fie prezentă ambulanţa. Studiind  toate documentele am constatat faptul că Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu a respectat prevederile contractuale în sensul că acea adresă nu a  fost înregistrată nu a urmat un circuit intern corespunzător unei instituţii publice ea fiind gestionată direct de o singură persoană care din explicaţiile directorului înţeleg că a uitat să o înregistreze şi s-a ajuns în situaţia în care aseară nu am avut ambulanţă la meci.

Ca urmare constatând faptul că e o problemă de management a instituţiei am solicitat demiterea imediată a directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat prefectul. Conform regulamentului, Dinamo urmează să câştige meciul cu 10-0, iar Sucevei i se va scădea un punct în clasament.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava