MOPAN Suceava

La Prefectura Suceava a avut loc astăzi o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Direcţiei de Sănătate Publică, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii Forestiere Suceava, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Serviciul de Ambulanţa Judeţean. Potrivit prefectului Constantin Harasim, în cadrul acestei întâlniri s-a solicitat instituţiilor mai sus menţionate asigurarea tuturor măsurilor de siguranţă şi ordine publică pentru perioada de final de an, respectiv 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016.
„Ca element suplimentar la măsurile stabilite a fost cel privind menţinerea curăţeniei în spaţiile publice, pe timpul desfăşurărilor manifestărilor de sfârşit de an organizate în aer liber”, a spus Harasim.
El a adăugat că în cadrul întâlnirii au fost analizate şi aspectele legate de evenimentul produs în data de 27 decembrie 2015, la o pensiune din Suceviţa. „Instituţii cu atribuţii de control, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, au efectuat verificări în zona lor de competenţă”, a spus prefectul. El le-a solicitat acestor instituţii informări asupra constatărilor făcute, precum şi a măsurile legale dispuse.

Prefectura a solicitat instituţiilor sucevene să asigure siguranţa şi ordinea publică de Revelion, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava