• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Prefectura Suceava a avut loc astăzi o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Direcţiei de Sănătate Publică, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii Forestiere Suceava, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Serviciul de Ambulanţa Judeţean. Potrivit prefectului Constantin Harasim, în cadrul acestei întâlniri s-a solicitat instituţiilor mai sus menţionate asigurarea tuturor măsurilor de siguranţă şi ordine publică pentru perioada de final de an, respectiv 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016.
„Ca element suplimentar la măsurile stabilite a fost cel privind menţinerea curăţeniei în spaţiile publice, pe timpul desfăşurărilor manifestărilor de sfârşit de an organizate în aer liber”, a spus Harasim.
El a adăugat că în cadrul întâlnirii au fost analizate şi aspectele legate de evenimentul produs în data de 27 decembrie 2015, la o pensiune din Suceviţa. „Instituţii cu atribuţii de control, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, au efectuat verificări în zona lor de competenţă”, a spus prefectul. El le-a solicitat acestor instituţii informări asupra constatărilor făcute, precum şi a măsurile legale dispuse.

Prefectura a solicitat instituţiilor sucevene să asigure siguranţa şi ordinea publică de Revelion, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava