MOPAN Suceava

La solicitarea prefectului județului Suceava s-a efectuat, la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, o evaluare a măsurilor speciale întreprinse până în prezent pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu coronavirus. Evaluarea s-a realizat cu respectarea strictă a metodologiei de supraveghere a infecției umane cu coronavirus.

”În acest sens, de la începutul lunii februarie, la nivelul județului Suceava, instituțiile publice cu atribuții în acest sens, au lucrat în mod integrat, sub coordonarea instituției prefectului pentru a adapta și a crește capacitatea de răspuns în cazul unor eventuale îmbolnăviri.

Facem precizarea că în acest moment NU avem niciun pacient diagnosticat pozitiv cu coronavirus, la nivelul județului Suceava sau pe teritoriul României. Pe parcursul zilei de astăzi au fost efectuate 46 de teste la nivel național, toate cu rezultat negativ.

Mai mult, din informațiile comunicate de autoritățile italiene nu a fost semnalat niciun caz de cetățean român din Italia suspect de coronavirus”, se menționează într-un comunicat al Prefecturii.

Locuri destinate carantinării persoanelor care se întorc din zonele în care evoluează noul coronavirus

La nivelul județului Suceava, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică Suceava, au fost identificate locuri destinate carantinării persoanelor care se întorc din zonele în care evoluează noul coronavirus.

La nivelul DSP Suceava, conform prevederilor OUG nr. 11/ 2020 au fost asigurate echipamentele de protecție pentru personalul medico sanitar ce activează în incinta aeroportului internațional Ștefan cel Mare.

Toți pasagerii care se reîntorc din Italia completează formulare specifice, sub coordonarea poliției de frontieră.

Asigurăm populația că instituțiile publice cu atribuții în gestionarea acestei situații activează, conform metodologiei, existând la nivelul județului o capacitate de reacție și adaptare rapidă, măsurile dispuse dovedindu-se eficiente. Conform metodologiei și hotărârii CJSU Suceava, vocea unică de comunicare va fi în continuare DSP Suceava, care va comunica, în timp real, orice eveniment la nivelul județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava