Concert pascal
MOPAN Suceava

Instituția Prefectului-județul Suceava a găzduit ședința Grupului interinstituțional de lucru în domeniul prevenirii și combaterii traficului de persoane. Ședința a fost organizată de Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) – Centrul Regional Suceava, prin coordonatorul regional, comisar de poliție Elisabeta Orza.

Au participat reprezentanți ai Prefecturii Suceava, Consiliului Județean, Inspectoratului Școlar, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și ai unor organizații neguvernamentale. Subiectele discuțiilor s-au referit la Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane, din 18 octombrie, și Campania națională pentru prevenirea exploatării prin obligare la cerșetorie “Dă libertate! Nu plăti Exploatarea!, desfășurată de ANTIP.

Campania a fost lansată pe plan național la data de 3 octombrie 2019, în cadrul unei conferințe organizate la București. Se va derula în perioada octombrie 2019 – mai 2020 și are drept parteneri Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, Asociaţia eLiberare şi Fundaţia World Vision România. Ziua Europeană împotriva Traficului de Persoane a fost instituită la 18 octombrie 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava