Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 6 noiembrie 2020, la sediul Instituției Prefectului-județul Suceava a avut loc recepția primei tranșe din suporturile electronice pentru tichetele sociale pentru mese calde aferente județului Suceava, acordate în conformitate cu OUG 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestora.

Totodată, la sediul Palatului Administrativ, a avut loc sedința tehnică cu membrii grupului de lucru constituit prin ordin al prefectului, coordonat de subprefectul județului, Daniel Prorociuc, cu participarea domnului Căzăcuțu Alexandru, expert tehnic din partea Ministerului Fondurilor Europene – structura de specialitate POAD şi a domnului Dragoș Dulgheriu reprezentant al furnizorului Edenred.

Cardurile vor fi alimentate cu suma de 180 lei/ lună, în acest an beneficiarii urmând să primească echivalentul pentru 4 luni, respectiv suma de 720 lei,  ce va fi alimentată pe cardurile oferite începând cu data de 2 decembrie 2020.

Restaurantele care doresc să intre în rețeaua de comercianți parteneri în acest program o pot face adresându-se companiei furnizoare de carduri Edenred.

Conform contractului recepția finală a acestor carduri de către Instituția Prefectului-județul Suceava se va face în cursul săptămânii viitoare, urmând ca începând cu data de 16 noiembrie acestea să fie distribuite către Primarii care prin membrii săi din Grupul de Lucru POAD să le redistribuie   beneficiarilor finali.

Lista poate fi accestă aici  https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri

Vezi aici alte detalii: https://www.edenred.ro/ro/edenred-social-pentru-mese-calde

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava