MOPAN Suceava

După încetarea stării de alertă în România, Prefectura Suceava nu va mai transmite comunicări oficiale cu privire la situația epidemiologică privind Covid-19. Subprefectul județului Suceava, Alexandru Salup a declarat că „am avut astăzi plăcerea de a transmite către mass media ultimul comunicat de presă având ca subiect situația epidemiologică din județ, în contextul pandemiei de COVID -19. Au trecut doi ani de când viețile noastre au fost zguduite de această pandemie….Doi ani în care fiecare dintre noi am fost încercați de sentimente de teamă, îngrijorare, compasiune, revoltă, indignare…. Doi ani în care mulți dintre noi am pierdut ființe dragi, rude sau prieteni, cărora li se cuvine pioasă amintire.

Am învățat ceva în acești ani? Să fim mai buni, să ajutăm când și cu ce putem? Să înțelegem că nu numai propria persoana contează? Eu cred că da!

După doi ani de pandemie, societatea românească este pusă în fața unor noi provocări, de altă natură. Îmi exprim convigerea că le vom depăși împreună, ca de fiecare dată!”

Prefectura Suceava nu mai transmite comunicări oficiale cu privire la situația epidemiologică privind Covid, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava