Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat. ”Dat fiind situația prezentă de la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, subprefectul județului Daniel Prorociuc, coodonatorul serviciului, face următoarele precizări:

  • fosta conducere a SPCRPÎV Suceava a informat lucrătorii serviciului că în data de luni, 4 ianuarie 2021, nu sunt persoane programate pentru susținerea examenului la proba practică.
  • în data de 4 ianuarie 2021, doi din cei patru examinatori existenți în cadrul serviciului au anunțat că intră în concediu medical, cei 70 de candidații (60 pentru cat. B și 10 pentru profesioniști) neputând fi atribuiți celor doi examinatori rămași, fiind mult peste capaciatea de examinare a acestora.
  • facem precizarea că examinarea unui candidat pentru cat. B durează min. 25 de minute și minim 45 de min. pentru categoriile C, C+E și D.

Totodată evidențiem faptul că Instituția Prefectului Județul Suceava, în vederea asigurării desfășurării în bune condiții a activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, a făcut toate demersurile instituționale pentru acoperirea deficitului de personal existent.

În acest sens, a fost solicitat Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, un număr de 6 polițiști pentru asigurarea continuității activității de examinare la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere.

Începând cu data de miercuri, 6 ianuarie 2021, va fi delegat un polițist din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, pentru a sprijini activitatea serviciului, urmând a fi identificați și alți examinatori în vederea asigurării continuității activității.

Vă  informăm că prin ordin al prefectului s-a suspendat activitatea pentru examinarea la proba practică a candidaților care erau programați în data de 4 ianuarie 2021 în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava. Persoanele programate în data de 4 ianuarie, urmează să fie reprogramate pentru zilele de 9-10 ianuarie 2021. De asemenea, s-a dispus suspendarea în perioada 5 – 8 ianuarie a examinărilor pentru categoriile A,  C, C+E și D. Precizăm că în situația în care în zilele de 5-8 ianuarie 2021 vor exista persoane care nu vor putea fi examinate, aceastea vor fi reprogramate ulterior.

Pe această cale, ne exprimăm regretul pentru disconfortul cetățenilor în raport cu activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava și îi asigurăm că vom continua să întreprindem toate demersurile instutuționale în vederea normalizării activității”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava