Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre efectele pandemiei de covid a fost deteriorarea stării de sănătate a bolnavilor și la creșterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. Precizarea a fost făcută de prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural, în care acesta a prezentat un raport privind starea economică și socială a județului Suceava în anul 2021, precum și evaluarea planului de acțiuni pentru îndeplinirea obiectivelor Programului de Guvernare la nivelul județului Suceava, în cursul anului trecute.

Făcând referire la domeniul sănătății, Alexandru Moldovan a arătat că pe parcursul anului 2021, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava au fost oferite servicii medicale pentru majoritatea patologiilor deservite la nivel național de spitalele județene, iar în colaborare cu Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD a fost asigurată asistența medicală de urgență.

„Pandemia COVID-19 are un impact considerabil asupra accesului bolnavilor la servicii medicale și asupra calității acestor servicii. Efectul a dus la deteriorarea stării de sănătate a bolnavilor și la creșterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat”, a precizat prefectul Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava