Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Conducerea Prefecturii Suceava salută redeschiderea bazarului public din Lunca Sucevei, după luarea de măsuri şi obţinerea avizului de la pompieri. Pe de altă parte, prin ordin al prefectului Constantin Harasim s-a constituit o comisie mixtă de verificare a situaţiei juridice a terenurilor pe care sînt amplasate bazarul municipalităţii şi cel privat din imediata vecinătate. Comisia este formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi îşi va desfăşura activitatea de miercuri, 9 decembrie, pînă pe 28 februarie 2016.

Comisia îi va înainta prefectului rezultatele verificărilor, iar în cazul în care vor fi constatate nereguli, se vor propune măsuri. Bazarul public din Suceava a fost închis de ISU în data de 9 noiembrie, pentru că nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. Centrul comercial a primit aseară avizul de funcţionare din partea pompierilor.

Prefectura verifică modul în care s-au făcut împroprietăririle cu terenuri în bazarul Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava