• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectura Suceava a început pregătirile pentru organizarea alegerilor parțiale pentru funcția de primar care vor avea loc în data de 5 noiembrie în comuna Drăgoiești. Această funcție a rămas vacantă după ce prefectul județului a emis în luna iulie a.c. ordinul prin care s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar a lui Vasile Petroaie. Ordinul a fost emis pe motiv că primarul din Drăgoiești nu și-a putut exercita mandatul pe o perioadă mai mare de șase luni, din motive medicale. Vasile Petroaie a fost ales primar din partea PSD, la alegerile locale din 5 iunie 2016, cu 55% din voturi.

Prefectul Mirela Adomnicăi a declarat astăzi că potrivit calendarului, de pe 11 și până pe 17 octombrie se vor fi depuse candidaturile pentru funcția de primar al comunei Drăgoiești, iar în data de 25 octombrie va fi stabilită ordinea candidaților pe buletinele de vot. Campania electorală va avea loc de pe 22 octombrie, și până pe 4 noiembrie, la ora 7:00.
Reamintim că anul acesta au mai avut loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în comunele Iacobeni și Siminicea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava