Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă o ediție de succes a proiectului “Ballerinas in Red”, ediția 2021, a ajuns la momentul său culminant, acela al anunțării și distribuirii premiilor speciale. Cu susținerea partenerilor săi, și împreună cu aceștia, revista Ballet Magazine România aduce astfel participanților înscriși în concurs nu doar bucuria participării și vizibilității într-un concurs cu participare internațională, ci și numeroase premii speciale, în valoare de sute de euro!

Lansat cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, “Ballerinas in Red, 2021” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei.

“Ballerinas in Red, 2021” a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, pe 29 Aprilie.

Seria de premii speciale a început odată cu lansarea concursului! Astfel, primul premiu special al concursului a fost cel oferit de Atelierul ATOM by Alexandra Aldea, în primăvara acestui an, mai precis cu ocazia sărbătorilor de Paște, la momentul lansării proiectului.

Astfel, respectivul premiu special – acordat pentru pentru distribuirea pe Facebook a postării realizate de Ballet Magazine, și cel mai frumos mesaj transmis publicului cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, a fost adus atunci de iepurașul de Paște la Mariana Neamțu.

Citește articolul complet pe:  https://balletmagazine.ro/de-balet/premiantii-si-premiile-ballerinas-in-red-2021-vezi-care-sunt-premiile-speciale-oferite-de-partenerii-ballet-magazine-si-cine-le-a-castigat/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava