Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 22-24 octombrie s-a desfăsurat la Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov o sesiune de proceduri de ablație pentru aritmii cu abord dificil.

Sesiunea a fost prima care a deschis seria colaborărilor spitalului Clinicco cu specialiști ai Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Oaspete a fost domnul Conferențiar universitar Dragoș Cozma, secretarul Grupului de Lucru de Aritmii și Dispozitive implantabile și specialist cu lungă experiență în domeniul terapiei ablative.

Acesta împreună cu dna Profesor Diana Țînț au efectuat 5 proceduri ablative la pacienți cu tulburări de ritm generate de prezența unor fascicule accesorii localizate la nivelul cavităților stângi ale inimii.

Pentru unele proceduri a fost utilizată tehnica abordului transseptal, tehnică ce presupune pe lângă existența unei pregătiri și a unei experiențe corespunzătoare și prezența unei platforme tehnice care să asigure o bună rezoluție a imaginii.

Cel mai tânăr pacient care a beneficiat de această procedură a avut 21 ani, iar cel mai în vârstă pacient 67 ani. Toate procedurile au fost finalizate cu succes și fără complicații peri- sau postprocedurale.

Aceste proceduri vor putea fi de acum efectuate la Clinicco Brașov, odată cu existența noii platforme imagistice, iar cazurile deosebit de dificile vor fi abordate în echipă mixtă, formată din specialiști de la Spitalul de cardiologie Clinicco și Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov împlinește în curând 10 ani de activitate medicală, fiind primul spital privat de cardiologie inființat în România. În această perioadă, a marcat numeroase premiere medicale naționale și est-europene și continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis și singurul centru abilitat care tratează pacienții cu tulburări de ritm și de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile de ultimă generație.

Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Brașov pentru pacienții cardiaci din toată țara pentru a le oferi siguranță și stabilitate. Îngrijire promptă și tratament corespunzător nevoilor fiecărui pacient, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienții să iși revină după o spitalizare în urma unei intervenții.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava