Concert pascal
MOPAN Suceava

Începînd cu sesiunea de admitere septembrie 2019, oferta educațională a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va include, în premieră, programul de studiu „Asistență medicală generală”, forma de învățămînt cu frecvență, pe durata a 4 ani. Noul program a fost autorizat provizoriu de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățămîntul Superior-ARACIS.

Conform USV, „completarea ofertei educaționale cu încă un program de licență în domeniul Sănătate, alături de „Nutriție și dietetică” și „Balneofiziokinetoterapie și recuperare”, conturează și mai clar premisele pentru înființarea unei facultăți de medicină”. Pentru programul „Asistență medicală generală”, Universitatea din Suceava va scoate la concurs 60 de locuri, din care 15 fără taxă. Pentru cele 45 de locuri nefinanțate, taxa aferentă unui an de studiu va fi de 4.000 de lei.

Admiterea va consta în două probe: Proba I – test grilă și Proba II – media examenului de bacalaureat. Pentru Proba I, se va susține un test grilă la disciplina Biologie-Anatomie și Fiziologie, conform tematicii și bibliografiei care sînt afișate pe pagina de internet www.admitere.usv.ro, la capitolul Criterii specifice. Media de admitere se va calcula după formula: Nota la testul grilă x 0,40 + Media examenului de bacalaureat x 0,60.

Înscrierile se vor desfășura în perioada 9 – 13 septembrie, iar proba scrisă va fi susținută pe 16 septembrie.

Rezultatele vor fi afișate pe 17 septembrie. Candidații declarați admiși se vor putea înmatricula între 17 și 20 septembrie.

Premieră în oferta educațională a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava