MOPAN Suceava

Asociația 7×7 pentru Educație împreună cu Asociația Deschide Inima și Fundația Te aud România, organizează workshop-ul “The Developing Teacher” ce vizează exemple de bune practici în educație și identificarea unor soluții inovatoare de învățare, predare, formare și dezvoltare. Activitatea va fi susținută în premieră în România de Duncan Foord, directorul școlii OxfordTELF, cu sediu în Barcelona și Praga.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 Mai 2015, începând cu ora 09:30,  la hotelul Best Western Bucovina – sala Mesteacănul, Gura Humorului. Profesorii vor primi la final un certificat de participare semnat de invitatul nostru și vor putea să-și achiziționeze și cartea ce stă la baza evenimentului.

Evenimentul se adresează tuturor dascălilor ce conștientizează că simpla transmitere de informații nu mai este suficientă, debutanților ce se întreabă dacă pierderea propriei identității și a personalității este calea spre o carieră de succes și chiar studenților care doresc să știe cum să devină dascăli autentici.

Duncan Foord, Autorul cărții The Developing Teacher publicată de DELTA Publishing în 2009, învață și antrenează profesori de peste 30 de ani, în Spania, UK, Franța și Republica Cehă, susținând frecvent conferințe, în special în domenii ce țin de dezvoltarea profesorilor, leadership și management în ELT ( English Language Teaching). In ceea ce privește primul său workshop în România, acesta ne declară: “Ne dezvoltăm ca profesori odată cu lumea din jurul nostru. Sunt încântat că pot avea șansa de a lucra pentru prima dată cu colegii români și sunt nerabdător să descopăr provocările cu care se confruntă aceștia în sistem. Îmi doresc să ofer un cadru de reflecție potrivit pentru găsirea unor răspunsuri cât mai clare pentru problemele întâmpinate, uneori, zi de zi.”

Evenimentul este organizat la inițiativa dnei Cristina Pupăză, profesor de engleză cu peste 30 de ani experiență și în același timp Președinte al Asociatiei 7×7 pentru Educație. „Pentru a crea o comunitate de formatori eficienți în educație e nevoie de cel puțin 7×7 dascăli  dornici să devină agenți activi în  propria lor carieră,  conștienți de nevoia de a începe schimbarea cu ei înșiși și încrezători în propriile abilități de a se dezvolta  și de a-i inspira și pe alții s-o facă, folosind ca model activitățile practice sugerate de Duncan Foord in cartea sa cu titlul sugestiv ” The Developing Teacher”, un manual ideal pentru dascălii ocupați, dar preocupați de propria lor dezvoltare profesională.’’ ne spune aceasta.

Aflat la prima ediție, workshop-ul își propune să pună bazele unei comunități focusate pe o dezvoltare continuă a educației în școlile românești. ”Educația este crucială în dezvoltarea comunității din jurul nostru, a societății in care trăim. Venirea lui Duncan Ford în România pentru prima dată, reprezintă o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea profesională a formatorilor din mediul educațional românesc și suntem mândri că am reușit să punem umărul la realizarea acestui eveniment.” declară Gabriela Popescu – fondator Fundația Te Aud România.

Înscrierile se pot face pe adresa www.7x7edu.com, iar accesul în sala va fi pe bază de invitație în valoare de 50 de lei.

Eveniment organizat de Asocația 7×7 pentru Educație împreună cu Asociația Deschide Inima și Fundația Te Aud România.

Sponsor eveniment: Tipografia Smart, Fundația Te Aud Romania

=======================================

Despre Asociția 7×7 pentru Educație

Scopul Asociaţiei 7×7 pentru Educaţie este să contribuie la constituirea unei comunităţi de oameni eficienţi şi de formatori de opinie în educaţie, la graniţa dintre şcoli şi ONG-uri. 7×7 înseamnă 7 membrii fondatori care lucrează 7 zile pe săptămână, atât online cât şi faţă-în-faţă, pentru construirea unei comunităţi de învăţare formată din copii şi adulţi (familii întregi, dacă este posibil), interesate în domeniul educaţiei bazate pe valori.

 

Despre Fundația Te Aud România

Fundatia Te Aud Romania a fost infiintata la finele anului 2014, avand drept scop sprijinirea, imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor si tinerilor defavorizati, sustinerea si promovarea tinerilor talentati in diverse domenii, sprijinirea si promovarea sportului. Viziunea Fundatiei este de a-I oferi sansa fiecarui copil din Romania de a fi cea mai buna versiune a sa. Misiunea Fundatiei se bazeaza pe mediu educational imbunatatit, auto-cunoastere si dezvoltare personală.

 

Despre Asociația Deschide Inima – Învață să trăiești

Nu este deajuns să investim în lucruri, investim în generațiile viitoare. Subiectul acțiunii asociatiei Deschide Inima este omul. Valorile pe care le promovează sunt relațiile umane, comunicarea și responsabilitatea. Am fondat Deschide Inima, ca fiind atelierul de reconfigurare a caracterelor noastre și a celor din jurScopul asociației este de a promova în formele cele mai potrivite și mai eficiente, principiile morale de muncă și viață și de a naste noi valori spirituale. În 2012 Asociatia Deschide Inima a încheiat un parteneriat cu Fundația ProPrietenia Arad și Friendship Fundation UK, ce are ca scop  promovarea actiunilor de prevenire a traficului de persoane. Nu mai rămâne decât un singur lucru: Învață să traiești!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava