MOPAN Suceava

Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Kion și Vampirina, dar și Bingo și Rolly le dau întâlnire copiilor la Cinema City, într-o proiecție specială de episoade în premieră din cele mai îndrăgite seriale ce rulează pe canalul Disney Junior. Astfel, copiii își vor vedea eroii preferați din serialele „Mickey și piloții de curse”, „Garda felină” și „Vampirina”, în episoade noi, într-o experiență cinematografică interactivă și incitantă.

Gazda evenimentului va fi Mickey Mouse interactiv, care îi va antrena pe copii, în pauza dintre episoade, la joacă și distracție, în cel mai vesel party la cinema. Vor fredona cântecele preferate și vor dezlega puzzle-uri și jocuri educative alături de Mickey și trupa lui de piloți de curse, de Vampirina și de Prietenii cățeluși.

Disney Junior în Cinema: www.youtube.com/watch?v=FELL–7g5r8

Proiectul „Disney Junior În Cinema” este organizat pentru prima dată în România de Disney Junior în parteneriat cu Cinema City România și distribuit de Forum Film. Proiecțiile vor avea loc în zilele de sâmbătă, 23 martie, și duminică, 24 martie, în toate cele 26 de cinematografe Cinema City din țară: Bucureşti (AFI Cotroceni, Mega Mall, ParkLake, Sun Plaza), Arad (Atrium Mall), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (VIVO!), Brăila (Brăila Mall), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanţa (City Park și VIVO!), Deva (Shopping City), Drobeta-Turnu Severin (Severin Shopping Center), Iaşi (Iulius Mall), Piatra Neamț (Shopping City), Ploieşti (AFI și Shopping City), Piteşti (VIVO!), Suceava (Iulius Mall), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (European Retail Park), Timişoara (Iulius Mall și Shopping City), Galați (Shopping City) și Râmnicu Vâlcea (Shopping City).

Biletele pot fi achiziționate direct din cinematograf sau online, accesând cinemacity.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava