Comenzi MOPAN Suceava
Galerie foto27 poze în acest set

Primăria Vicovu de Sus a organizat, astăzi, în premieră pentru acest oraș, o manifestare pentru premierea cuplurilor de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Așa cum a declarant primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, având în vedere că un astfel de evenimente nu a mai fost organizat în acest oraș, în cadrul aceleiași ceremonii au fost premiate toate cuplurile care au depășit 50 de ani de căsătorie. În total, primarul Vasile Iliuț a oferit diplome și buchete de flori pentru nu mai puțin de 125 de cupluri, acestea primind din partea primăriei și a Consiliului Local și un premiu în bani. La eveniment au participat consilier locali ai acestui oraș, familiile celor premiați, alături de aceștia fiind și fostul deputatul Dumitru Mihalescul.

Evenimentul, găzduit de Casa de Cultură din localitatea Laura, a început cu un frumos concert de cântece bisericești susținut să artiști și coruri de copii și adulți din Vicovu de Sus. După spectacol, primarul Vasile Iliuț a ținut să le mulțumească tuturor pentru prezență, el subliniind faptul că ziua de astăzi „e o zi specială pentru că dumneavoastră sunteți speciali”. „Sunteți cetățeni ai orașului Vicovu de Sus, sunteți părinții noștri, sunteți și ați fost profesorii noștri. Avem aici atâtea amintiri care ne leagă. Am emoții foarte mari pentru că sunt în fața dumneavoastră și sunt bucuros că văd o sală atât de plină, plină de oameni în vârstă, trecuți prin viața. Și asta ce spune? Aceasta spune că avem o comunitate puternică și avem un oraș puternic. Acolo unde avem oameni în vârstă avem și multă înțelepciune. Și înțelepciunea este la dumneavoastră după ani și ani de experiență, prin care ați trecut în viața aceasta. Sunt mulți aici care au trecut prin Al Doilea Război Mondial, care ați trecut prin pandemii și Dumnezeu v-a ajutat și v-a dat viață și astăzi suntem aici și ne putem bucura de această sărbătoare și îmi revine mie plăcerea și onoarea de a vă înmâna câte o diplomă, un buchet de flori și să vă mulțumesc că sunteți aici”, a transmis Vasile Iliuț.

Primarul a ținut să le mulțumească și consilierilor locale care au fost de acord cu ideea sa de a premia cuplurile care au peste 50 de ani de căsătorie, dar și pentru susținerea de care dau dovadă pentru proiectele de dezvoltare ale orașului Vicovu de Sus.

„Le mulțumim și ceea ce este și va fi orașul nostru este și datorită faptului că avem o echipă puternică care este implicată”, a mai spus primarul din Vicovu de Sus.

El i-a invitat apoi să ia cuvântul pe preotul protopop de Rădăuți, Ionel Maloș și pe pastorul Filip Nuțu, aceștia vorbind despre importanța familiei în societate. Cei doi au transmis că toate cuplurile care au fost premiate astăzi sunt modele de urmat în viață, mulțumindu-le pentru ceea ce au făcut pentru comunitatea din Vicovu de Sus.

La finalul evenimentului, primarul Vasile Iliuț le-a acordat personal diplomele celor 125 de cupluri, el ținând să precizeze că momentul este cu atât mai emoționant cu cât printre cei care sunt premiați se numără și părinții săi.

Premieră la Vicovu de Sus. 125 de cupluri care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie au fost premiate pentru prima dată de primarul Vasile Iliuț, 4.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava