• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, a adus in Romania, in premiera, noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé Edition 1, varful de gama al celui mai nou membru din familia AMG.

Noua bijuterie Super-sport de la Mercedes-Benz, inca nelansata oficial in Romania de constructorul german, este disponibila pentru vanzare.

Pretul noului AMG GT 63 S 4-Door Coupé prezent in portofoliul dealerului Auto Schunn este de 181.657 euro, fara TVA.

Autovehiculul se afla, in acest moment, in reprezentanta Auto Schunn din Arad.

Mai mult spatiu. Mai multa putere. Mai multa euforie.

Noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé este echipat cu un motor V8 twin-turbo cu transmisie automata de 639 de cai putere si un cuplu-forta de 900 Nm, care permite o accelerare de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde si o viteza maxima limitata la 315 km/h.

Exterior

Bolidul reprezinta pe deplin filozifia designului AMG: puritate senzoriala, proportii remarcabile si un corp voluminos.

Bolidul din curtea dealerului Auto Schunn vine in culoarea gri Graphit magno si este echipat cu jante AMG din aliaj, forjate, de 21 de inch (53.3 cm), cu spite incrucisate.

Aerodinamica unica marca AMG a fost dezvoltata pentru a imbunatati manevrabilitatea la viteze mari, stimuland astfel placerea de a conduce.

Mai multe detalii, pe site-ul auto-schunn.ro.

Interior

Habitaclul este definit de calitatea inalta a materialelor folosite: tapiterie din piele Nappa Exclusive gri Magma, cu plafonul designo imbracat in microfibra DINAMICA.

Volanul AMG Performance este si el imbracat in piele Nappa, si primeste noi comutatoare care permit modificarea mai facila a diferitilor parametri ai autovehiculului.

In bord, noul AMG GT 63 S 4-Door Coupé primeste un display de 31,2 centimetri, pentru a pastra in permanenta, in campul vizual, toate informatiile relevante.

Pentru detalii complete despre autovehicul, va invitam pe pagina destinata acestuia de pe site-ul auto-schunn.ro: https://www.auto-schunn.ro/detaliu-auto-138950892/Mercedes-Benz-AMG-GT-63-S-4M-Coupe-Edition1-FIRST-CLASS-oferta-detaliata.htm

Auto Schunn este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai importanti parteneri autorizati Mercedes-Benz in Romania, cu reprezentante autorizate in orasele Arad, Deva, Suceava, Sibiu si Timisoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava