Concert pascal
MOPAN Suceava

Urmare a activităților desfășurate în cursul sâmbătă în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Ionuț Epureanu.

Mai mult, s-a discutat cu Parchetul si duminică, 16 februarie, se va merge cu propunere de arestare preventivă. ”Cred ca este printre putinele cazuri în care se iau masuri atât de ferme chiar în lipsa unei plângeri si impotriva dorinței victimei, rudelor si comunității rome, în general. S-a lucrat extraordinar cu Poliția Municipiului Rădăuți si Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți. Se vede ca acolo este procuror șef o femeie. Si inca una de toata isprava. E o premieră națională. Am făcut mai mult decât in cazul celebrei Danielei Crudu, dar am facut ceea ce trebuia făcut. Felicitări colegilor”, a transmis Epureanu.

Premieră națională. Concubinul agresor al unei minore de 15 ani reținut pentru 24 de ore în lipsa unei plângeri si împotriva dorinței victimei, rudelor și comunității rome, 7.3 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava