Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Silvică Suceava a înregistrat în acest an o premieră și anume nicio o societate comercială nu s-a prezentat la licitațiile pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile din speciile hribi, gălbiori și ghebe. Potrivit directorului instituției, Sorin Ciobanu, pînă acum au fost organizate trei licitații fără participanți. ”Direcția Silvică Suceava a organizat la datele de 16 iunie, 29 iunie și 23 august 2021 un număr de trei proceduri de licitație/ negociere pentru cesionarea dretului de recoltare. Toate licitațiile au fost anunțate, conform procedurii, într-un cotidian central și publicate pe site-ul Regiei Naționale a Pădurilor -Romsilva (www.rosilva.ro), respectiv pe pagina de internet a D.S. Suceava (www.silvasv.ro).

Cu toate acestea, nici o societate comercială nu s-a prezentat la procedurile de valorificare a ciupercilor comestibile din speciile hribi, gălbiori și ghebe”, a spus Ciobanu. Cantitățile oferite la procedurile de valorificare în anul 2021, au fost similare cu cele din anii anteriori, adică 75 tone hribi, 15 tone gălbiori, 15 tone ghebe. ”În perioada următoare, Direcția Silvică Suceava va organiza o nouă procedură de valorificare a ciupercilor comestibile (hribi, gălbiori, ghebe) care va fi anunțată în presa centrală și pe site-urile menționate”, a subliniat șeful silvicultorilor suceveni.

Premieră. Nici un participant la cele trei licitații organizate de Direcția Silvică Suceava pentru valorificarea ciupercilor, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava