MOPAN Suceava

Premierul Dacian Cioloș împreună cu vicepremierul Costin Borc au primit astăzi, la Palatul Victoria, vizita comisarului european pentru Industrie și Piața internă, Elżbieta Bieńkowska. Principalele teme de discuţie au vizat obiectivul Guvernului de îmbunătățire a climatului investițional și măsurile avute în vedere pentru a asigura predictibilitatea, transparenţa şi stabilitatea mediului de afaceri în România. În acest sens, premierul a menționat inclusiv reforma administrației publice.

O temă importantă a discuției a reprezentat-o identificarea celor mai bune măsuri pentru sprijinirea industriei siderurgice europene.

In ceea ce privește industria auto, premierul Dacian Cioloș a subliniat importanța facilităților pentru producția de componente auto existente în România și a reafirmat interesul pentru activitatea Comisiei Europene privind Grupul la nivel înalt pentru industria auto GEAR 2030.

Premierul Dacian Cioloș și comisarul european Elżbieta Bieńkowska au discutat, de asemenea, despre importanța îmbunătățirii sistemului de achiziții publice pentru o creștere economică durabilă și a proiectului de digitalizare a industriei. România apreciază sprijinul Comisiei Europene în stabilirea unei strategii naționale în domeniu și în transpunerea reglementărilor europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava