• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Premierul Dacian Cioloș l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe ministrul afacerilor externe din Republica Cipru, Ioannis Kasoulides, aflat în vizită oficială în România.

Cei doi oficiali au salutat relațiile prietenești tradiționale dintre România și Cipru, la nivel de state și de guverne și au subliniat necesitatea consolidării acestora printr-o cooperare susținută, atât bilaterală, cât și în cadrul Uniunii Europene și pe plan extern.

Cooperarea în domeniul energiei a fost de asemenea discutată din perspectiva potențialului de dezvoltare, prin stabilirea cadrului general de cooperare și prin crearea de condiții favorabile pentru promovarea eficienței energetice, a conservării energiei şi a surselor regenerabile de energie. Cu privire la perspectiva explorării gazelor naturale și a valorificării rezervelor de gaze descoperite în zona economică exclusivă a Republicii Cipru, premierul a reiterat disponibilitatea României de a sprijini formarea de specialişti în acest domeniu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava