Comenzi MOPAN Suceava

Prim-Ministrul Nicolae Ionel Ciucă a avut astăzi consultări la Palatul Victoria cu reprezentanții Confederației Sindicale Meridian.

În cadrul întâlnirii au fost analizate temele semnalate de confederația sindicală și soluțiile pentru protejarea cetățenilor de efectele creșterii prețurilor la energie și produse de bază, îmbunătățirea nivelului de trai și a condițiilor de muncă pentru salariați.

Premierul Ciucă a menționat măsurile incluse în Pachetul “Sprijin pentru Romania”, destinate susținerii populației, îndeosebi categoriilor vulnerabile, precum și economiei românești. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vor fi pe masa Guvernului noi reglementări pentru implementarea măsurilor economice și sociale care fac parte din pachetul “ Sprijin pentru România”, a arătat șeful Executivului.

De asemenea, premierul a făcut referire la asigurarea stabilității în sectorul energetic până în aprilie 2023, prin aplicarea măsurilor de compensare a prețurilor la energie și gaze naturale.

Totodată, prim-ministrul Ciucă a subliniat deschiderea Guvernului pentru dialog cu partenerii sociali, în perspectiva identificării celor mai potrivite soluții la problemele cu care societatea și economia se confruntă.

La întâlnirea cu sindicatele au mai participat Șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mircea Abrudean, ministrul Muncii și Securității Sociale, Marius Budăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava