MOPAN Suceava

Premierul Victor Ponta l-a premiat cu 10.000 de lei vineri de Sfânta Maria pe Paul Croitoriu, tânărul care a găsit comoara geto-dacilor de la Cacica și a predat-o autorităților. Festivitatea a avut loc la Centrul de Afaceri Multicultural din Cacica iar alături de primul ministru s-a aflat soția sa, europarlamentarul Daciana Sîrbu, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, primarul de Cacica, Elena Boloca, deputații PSD Gavril Mîrza, Ioan Stan, Eugen Constatin Uricec și Eugen Bejinariu.

Ponta s-a întreținut preț de câteva minute cu tânărul Paul Croitoriu de la care a fost curios să afle cum a găsit comoara după care a avut un scurt dialog cu primarul localității și a așternut câteva rânduri în cartea de onoare a comunei. Premierul a primit de la primărița Boloca o carte a doctorului Ioan Iețcu ”Cristalele din Bucovina la Cacica”  iar soția sa un buchet cu flori. În urmă cu mai bine de o săptămână, Paul Croitoriu a dat peste 300 de monede de argint brut, vechi de peste 2300 de ani, la limita dintre localitățile Cacica și Pârteștii de Sus. Bărbatul a făcut descoperirea cu ajutorul unui aparat de detectare a metalelor. La două zile după după ce l-a găsit, Paul Croitoriu a predat tezaurul monetar Direcției pentru Cultură Suceava.

 

Premierul Ponta l-a premiat cu 10.000 de lei pe suceveanul care a găsit comoara geto-dacilor de la Cacica, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava