Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai multe reprezentante din conducerea centrală a Organizaţiei de Femei a PDL i-au solicitat premierului Victor Ponta să demisioneze din această funcţie. După şedinţa Colegiului Director al OFPDL, preşedinta organizaţiei, Cristina Trăilă, a spus că femeile democrat liberale vor avea 60 de candidate la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Cristina Trăilă a spus că femeile din PDL vor explica electoratului din România că actualul premier Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia din această funcţie, pentru că din momentul în care USL a preluat guvernarea „pare că este într-o veşnică campanie electorală”. „Se ştie că toţi membrii Guvernului, în frunte cu Victor Ponta, au părăsit cabinetul şi că Palatul Victoria s-a închis. Domnul Ponta, după ce a tăiat investiţiile, deci nu mai sunt locuri de muncă, după ce a blocat fondurile europene, şi iarăşi a lăsat oamenii fără locuri de muncă, el însuşi a considerat că e cazul să intre în şomaj. Considerăm că e bine măcar să nu ia banii de şomaj”, a declarat Cristina Trăilă. Ea a mai spus că actualul Guvern USL se comportă ca şi cum ar fi în continuare în opoziţie, iar Victor Ponta poate fi considerată „Prâslea cel mincinos”. „Asta pentru că minte într-o lună cât ar putea alţii să mintă într-o viaţă întreagă. Îi cerem domnului Victor Ponta să plece acolo unde îi este locul, adică unde vrea să candideze, dacă îl mai primesc cetăţenii”, a spus preşedinta OFPDL.

De asemenea, vicepreşedintele OFPDL, Andreea Paul, a declarat că în ultimele şase luni, Guvernul condus de Victor Ponta „a bătut în cuie economia românească”, considerând că cele mai bune exemple care demonstrează acest lucru sunt „intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, privatizarea eşuată de la Olchim, salariile nete mai mici, şi şomajul mai ridicat”. „Toate acestea nu fac altceva decât să deseneze un tablou al unei economii trântite de guvernarea USL”, consideră Andreea Paul, care a mai adăugat că România trebuie guvernată în continuare, chiar dacă peste scurt timp va începe campania electorală pentru alegerile parlamentare.

În acelaşi timp, fostul ministru al mediului şi vicepreşedinte al OFPDL, Sulfina Barbu, a subliniat că nimeni din actualul Guvern USL nu verbeşte despre problemele importante pe care le are România, şi mai mult premierul şi miniştrii acestuia transformă Palatul Victoria într-un „stadion electoral”. „FMI ne avertiza că riscăm o scădere economică de 5% şi o depreciere a leului cu 15 – 20% până la sfârşitul acestui an. Din păcate, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare a înrăutăţit prognoza de creştere economică a României. Chiar dacă Guvernul, în rectificarea de buget a venit cu o prognoză de creştere de 1%, BERD scade această prognoză la 0,8 – 0,5%. Amintesc că şi Comisia Europeană a suspendat temporar fondurile europene pe trei programe operaţionale, datorită inactivităţii Guvernului. De asemenea, şi Banca Naţională a României a dat un raport privind creşterea şomajului. Mai mult BNR se aşteaptă la o creştere a şomajului şi a preţului la alimente. Despre toate aceste subiecte nimeni din Guvernul Ponta nu vorbeşte, nimeni nu vine cu explicaţii şi să spună care sunt acţiunile guvernamentale pentru a contracara aceste efecte”, a precizat Sulfina Barbu. Ea a adăugat că în Guvernul Ponta ar trebui să fie miniştri care să muncească 24 de ore din 24, şi care să explice ce măsuri iau pentru îmbunătăţirea situaţiei economice din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava