Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, s-a întâlnit, astăzi, 10 iulie 2018, cu diplomații din Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează la Bruxelles în perioada 9-10 iulie 2018. Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a participat, de asemenea, la întâlnire.

Șeful Executivului le-a vorbit diplomaților români despre misiunea esențială pe care aceștia o vor avea când țara noastră va prelua Președinția Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019.

“Suntem pregătiți să ne asumăm rolul important pe care îl vom avea anul viitor în exercitarea Președinției României la Consiliul UE. Dumneavoastră cunoașteți cel mai bine dosarele și am toată încrederea că, împreună, vom reuși să ducem la bun sfârșit acest proiect național” , a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Cu ocazia vizitei la sediul Reprezentanței Permanente a României la Uniunea Europeană, premierul Dăncilă a inaugurat expoziția ”Romanian Nuances ” a pictorului Emil Ciocoiu și a sculptorului Vladimir Kazan, în contextul celebrării Centenarului în capitala europeană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava