MOPAN Suceava

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 22 august, o întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova.

Cu această ocazie, înaltul oficial român a reiterat importanța deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova. Șeful Executivului a subliniat importanța intensificării consultărilor și cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum sporirea prezenței investiționale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituţiilor, dar şi al valorilor.

În cadrul reuniunii au fost prezentate prioritățile de activitate ale Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova și manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătățirea mediului investițional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă.

Precizăm că la începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chișinău, șeful Executivului a fost prezent și la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava