• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Muzeul Bucovinei a organizat în perioada de 15 – 30 octombrie 2017, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, expoziţia temporară cu machetele realizate în cadrul proiectului educațional MUZEUL DE ŞTIINŢELE NATURII ÎN IMAGINAŢIA COPIILOR, tema – PĂDURILE BUCOVINEI.

Pe parcursul a şapte zile – între 15 şi 22 octombrie 2017, aproximativ 430 de vizitatori au vizitat expoziţia şi au votat cele mai bine realizate machete.  Au intrat în concurs 24 de machete realizate de elevi din 24 de clase de la: Școala Gimnazială Nr. 8 – Suceava,  Școala Gimnazială Nr.1 – Suceava, Școala Gimnazială Nr.9 „Ion Creangă”- Suceava, Școala Generală Nr. 3 – Suceava, Școala Gimnazială Verești,  Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” – Solca , Liceul Tehnologic Special – Bivolărie, Școala Specială „Sf. Stelian” – Rădăuți şi Şcoala Gimnazială Dărmăneşti. Prezenţa claselor de elevi de la şcolile speciale din județul Suceava este un fapt inedit pentru proiectele educaţionale de acest gen, ceea ce determină muzeul să organizeze, în continuare, diferite proiecte educaţionale gândite astfel încât să poată participa toate categoriile de preşcolari şi elevi.

Premiile au fost acordate astfel: un premiu de excelenţă al publicului pentru macheta cea mai apreciată de public şi care a întrunit cel mai mare număr de voturi din partea acestuia, patru premii ale publicului pentru următoarele machete imediat clasate în preferinţele publicului şi şapte premii ale juriului, după cum urmează:

PREMIUL  DE EXCELENŢĂ AL PUBLICULUI – Școala Gimnazială Nr.9„Ion Creangă”, Suceava, cl. a III-a

PREMIUL  PUBLICULUI – Școala Gimnazială Nr. 8, Suceava, cl. a V-a B, cl. a III-a A, Heciu Luca şi Ioana

PREMIUL  PUBLICULUI – Școala Gimnazială, Verești, cl. a IV-a

PREMIUL  PUBLICULUI – Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă”,Solca, a VII-a A, cl. a VIII-a

PREMIUL  PUBLICULUI – Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian”, Rădăuţi, cl. a V-a

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Liceul Tehnologic Special, Bivolărie, cl. I

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Liceul Tehnologic Special, Bivolărie, cl. a II-a

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian”, Rădăuți, cl. a IV-a

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Școala Gimnazială Dărmănești, Irimia Andrei Cozmin

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian”, Rădăuți, cl. a VIa

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Liceul Tehnologic Special, Bivolărie, cl. a III-a

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Liceul Tehnologic Special, Bivolărie, cl. a IV-a

PREMIUL  SPECIAL JURIU – Școala Generală Nr. 3, Suceava, cl. a II-a E

Premiile, constând în rucsacuri de şcoală, rechizite, cărţi, sunt oferite cu sprijinul sponsorilor. Pentru toţi participanţii organizatorul a pregătit diplome de participare şi alte surprize.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava