• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au cîștigat două premii II, un premiu III și patru mențiuni la faza județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română. Astfel, elevul fruntaș Andreea Bianca Ionică și elevul caporal Lavinia Ioana Sofia au obținut locul al II-lea, elevul caporal Ana Hoza a luat locul al III-lea, iar elevul sergent Alexandra Birtea, elevii fruntași Emilian Cocoreanu și Maria Tomoiagă și eleva Luisa Maria Nistor au obținut mențiuni. Totodată, la secțiunea „Lectura ca abilitate de viață” elevul caporal Călin Mazăre a obținut locul al IV-lea. Elevii colegiului câmpulungean sunt îndrumați de profesoarele Maria Romaga și Mihaela Pintilei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava