• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto21 poze în acest set

Primăria municipiului Fălticeni a acordat Premii de Excelență unui număr de 55 de persoane cu rezultate deosebite în domeniile lor de activitate, unor persoane care sprijină comunitatea sau  care contribuie la promovarea ei pe plan intern şi extern. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Pictor “Aurel Băeşu” din incinta Muzeului de Artă “Ion Irimescu” în cadrul manifestării “Târg boem la Centenar”. Pe lângă Diploma de Excelență primarul Gheorghe Cătălin Coman le-a oferit celor 55 de ingineri, profesori, scriitori, preoţi, elevi, antrenori, voluntari, organizaţii neguvernamentale, cadre militare active sau în rezervă şi retragere şi un coş personalizat de sărbători.

Coman: ”Mă bucur că am reuşit în acest an, prin această gală, să le arătăm fălticenenilor cât de mult le apreciem performanţa lor”

„Nu era un moment mai potrivit pentru a celebra aşa cum se cuvine pe ce care într-un domeniu de activitate sau altul au pus umărul la dezvoltarea acestui oraş, decât la o expoziţie de artă fotografică de înaltă calitate, cu imagini din oraşul nostru. Excelenţă înseamnă atât performanţă, dar Excelenţă li se spunea, pe vremuri, personalităţilor unei comunităţi. Mă bucur că am reuşit în acest an, prin această gală, să le arătăm fălticenenilor cât de mult le apreciem performanţa lor, dar, în acelaşi timp, să prezentăm comunităţii pe cei mai performanţi membrii ai săi. Vă mulţumesc, ca primar al Municipiului Fălticeni, dar şi în numele Consiliului Local, pentru că sunteţi performanţi şi reprezentativi pentru comunitatea noastră” a declarat Coman.

Iată laureații:

– preoţii Ioan Argatu, Ionuţ  Suditu şi Claudiu Valerian  Hariuc,  pentru finalizarea lucrărilor de construire a Catedralei “Învierea Domnului”

– ing. Ovidiu Mustaţă, ing. Ovidiu Mihai Strugaru, ing. Mihaela Liliana Ionaş, Ioan Popovici, Gheorghe Taropa – Iacob, Cătălin Taropa – Iacob, Ionel Moşneagu – pentru contribuţia adusă la realizarea monografiei Centrului Energetic Fălticeni.

– prof. Petru Crăciun, pentru performanţele obţinute cu lotul naţional la la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică din China – 2018.

– Camelia Iordache, preşedinte al Organizaţiei Salvaţi Copii Suceava şi Elena Ailincăi, coordonator proiect – pentru dotarea cu două incubatoare de terapie intensivă a Maternităţii Fălticeni.

– prof. Cornel Anton pentru o viaţă petrecută ca profesor – antrenor de fotbal şi descoperea unor jucători importanţi care au evoluat sau încă mai evoluează în fotbalul mare, Schumacher, Maftei sau Şchiopu.

– eleva  Magda Adriana Oprişanu şi profesoara Daniela Pavel de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”  Fălticeni, pentru menţiune la Olimpiada Internaţională de Lectură.

– colonel Cătălin Ungureanu, preşedinte al ACS Şomuz Fălticeni, Radu Anania şi Eduard Lichtenstein pentru performanţa de a readuce fotbalul fălticenean în eşaloanele divizionare, după 10 ani.

– părintele protoiereu Adrian Dulgheriu pentru dotarea cu echipamente medicale a Spitalului Municipal şi iniţierea campaniei umanitare de donare sânge „ Dăruim sânge pentru viaţă”.

– Notarul public Dragoş Apostol pentru organizarea Conferinţei Naţionale „Dinastia Lovineştilor” având ca preşedinte pe academicianul Eugen Simion.

– profesor interpret de muzică populară Maria Tanasă, coordonator al Grupului Folcloric “Balada” şi profesor interpret de muzică populară Lenuţa Rusu, coordonator al grupurilor folclorice “Moldava” şi “Micii Răzeşi”, ale Clubului Copiilor Fălticeni pentru păstrarea şi promovarea tradiţiilor etno- folclorice;.

– instructorul Marcel Dascălu, pentru rezultatele obţinute cu secţia de tenis de câmp în turneele Tenis10 FRT şi turneele campionilor.

– scriitoarea Mioara Gafencu şi scriitorul Alexa Paşcu pentru activitatea publicistică.

– Iulian Todirică, preşedintele Retro Mobil Club Suceava, pentru organizarea celei mai mari expoziţii de vehicule istorice din judeţ ca număr de vehicule expuse şi valoare şi organizarea ediţiei a IV-a, a Moldova Classic Rally.

– antrenorii secţiei de înot ACS Nada Florilor, Luis Lăcătuş şi Andrei Pinticanu pentru performanţele copiilor în competiţiile naţionale; antrenorii Marius Stan, Ionel Ciocan, Diana Floriştean, pentru performanţele realizate în competiţiile naţionale de volei, cu echipele CSS Nicu Gane

– colonelul în retragere Dumitru Rozloveanu, preşedintele Filialei Fălticeni a Asociaţiei Veteranilor de Război.

– colonelul Ionel Postelnicu,  comandantul Şcolii militare de subofiţeri de jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, pentru activităţile dedicate Centenarului, împlinirii a 10 ani de existenţă a şcolii, 60 de ani de cazarmă în ministerul de interne, 120 de ani de cazarmă a Regimentului 16 Dorobanţi.

– Col. (r) Iulian Macovei pentru colaborarea foarte bună a Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni cu administraţia publică locală până la trecere sa în rezervă.

– antrenorii secţiei de canotaj a CSS Nicu Gane, Vasile Avrămia şi Ana Avrămia; antrenorul Alin Findanis pentru rezultatele secţiei de atletism şi activitatea de promovare a atletismului.

– Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” din Fălticeni pentru modul atractiv şi interactiv în care voluntarii grupului organizează activităţi pentru copii în fiecare week-end.

–    Teodor Brădăţanu, managerul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, pentru organizarea expoziţiilor cu obiecte unicat, provenite din tezaurul unor importante muzee din ţară.

– antrenorului Marcel Irimie, pentru promovarea fotbalului feminin la nivel divizionar, pentru activitatea în staff-ul primei echipe naţionale de futsal feminin a României, pentru calificarea echipei de futsal CSS Nicu Gane la turneul final al Campionatului Naţional de Futsal U19 (la prima participare în această competiţie).

– Paul Adrian Tihan, pentru promovarea folk-ului; Asociaţiei Strada Mare / prof. Gabrel Baban şi prof. Gheorghe Artene pentru realizarea Altarului Eroilor; Coralei Leon Băncilă pentru rezultatele obţinute pe plan internaţional.

– prof. – antrenor Iulian Darabă, pentru activitatea şi performanţele obţinute de cluburile CSS Nicu Gane Fălticeni, ACS Nada Florilor şi ACS Şomuz Făltieceni, ing. Cătălin Cozma, coordonator al echipei de tenis de masă ACS Şomuz Fălticeni, participantă în Divizia A de tenis de masă, antrenorului de judo Liviu Deleanu, pentru activitatea secţiei de judo la nivel de juniori, Marius Maxim, instructorul clubului Kim Long Dao Fălticeni (arte marţiale stilul Qwan Ki Do) pentru performanţele obţinut în competiţiile naţionale la nivel de juniori şi seniori.-

– jurnalistului Rudy  Hödl pentru promovarea municipiului Fălticeni în mass – media, Codrin Anton pentru promovarea municipiului Fălticeni prin fotografie.

– Vasile Nistor şi Gheorghe Butnaru pentru revitalizarea box-ului fălticenean.

– prof. Andrei Aileni pentru activitatea Clubului Foresta Fălticeni 2016 în fotbalul juvenile.

– prof. Dan Dăscălescu, pentru activitatea desfăşurată în calitate de antrenor al echipei de fotbal Şomuz Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava